fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeUlaganja u ski centar daće impuls lokalnoj privredi

Ulaganja u ski centar daće impuls lokalnoj privredi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ulaganja u ski centar Žarski, od blizu 30 miliona EUR, doprinijeće otvaranju novih radnih mjesta i dati impuls lokalnoj privredi Mojkovca, saopštio je premijer Duško Marković.

On je, čestitajući Dan Opštine Mojkovac, kazao da se ovogodišnji praznik obilježava u atmosferi zapaženih rezultata Crne Gore na unutrašnjem i vanjsko-političkom planu.

“Uvjeren sam da građani Mojkovca prepoznaju napore koje Vlada ulaže u razvoj kapitalne infrastrukture i stvaranje pretpostavki za dinamičniji razvoj i bolji kvalitet života svakog pojedinca“, navodi se u čestitki Markovića.

Marković je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, rekao da poseban doprinos uspješnosti razvojne vizije daje i lokalni menadžment kroz konstruktivni odnos u rješavanju svih otvorenih pitanja u najboljem interesu građana Mojkovca.

„Upravo prepoznajući takve napore, Vlada je izmjenama Zakona o finansiranju lokalne samouprave povećala procenat ustupanja poreza na dohodak čime će, između ostalih, i kasa opštine Mojkovac godišnje biti uvećana za više od pola miliona EUR“, zaključuje se u čestitki.

Najčitanije

Omladinci ubjedljivi na Malti

Podgorica, (MINA) - Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore upisala je i drugi trijumf u...