fbpx
NaslovnicaMINA BusinessVeliko interesovanje za rad u novom brodogradilištu

Veliko interesovanje za rad u novom brodogradilištu

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Preko 350 kandidata zainteresovano je da radi u sektoru brodogradnje i remonta jahti u brodogradilištu u Bijeloj.

Na Danima otvorenih vrata u Bijeloj i Tivtu članovi rukovodećeg tima predstavili su kandidatima viziju projekta, planove, ali i čuli očekivanja potencijalnih saradnika na tržištu rada u Crnoj Gori u ovom sektoru.

Predstavnici obje kompanije Damena i Porto Montenegro, zadovoljni su brojem zainteresovanih kandidata, ali i njihovim znanjem u domenu brodogradnje, jahting industrije i usluge.

Predstavnik kompanije Damen, Eel Kant, kazao je da Tivat i Bijela imaju sjajne ljudske resurse u tom sektoru.

„Sa tim projektom region će opet pružati priznate usluge ove vrste čitavom međunarodnom pomorskom tržištu“, rekao je Kant.

Kompanije regrutuju širok spektar kvalifikovanih radnika, kao što su radnici za farbanje jahti, mehaničare, cjevarske radnike, inženjere za servisiranje motora, stolare, elektroničare, inženjere održavanja, specijaliste za dokovanja i transport, supervizore po disciplinama i metalske radnike.

Kompanije, kako je saopšteno iz Porto Montenegra, takođe ostaju otvorene i za upoznavanje kandidata drugih profesionalnih zanimanja.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Sjutra turnir u Herceg Novom Podgorica, (MINA) - Crnogorska Tekbol liga biće nastavljena drugim zimskim...