fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryVoli neće raditi produženo

Voli neće raditi produženo

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Voli donijela je odluku da njeni objekti ne rade produženo.

“Kao i uvijek ostajemo posvećeni svojim radnicima i potrošačima, te ćemo nastaviti, kao i do sada, da igramo tržišnu utakmicu na fer osnovama u okvirima zakona, ne ulazeći u dalje javne rasprave”, saopštili su predstavnici Volija.

Oni su dodali da je Voli, kao najuspješnija crnogorska kompanija i najveći poslodavac u Crnoj Gori, uvijek u fokusu javnosti.

“Naši poslovni potezi se analiziraju sa mnogo više kritičkih i često apriori negativnih stavova. Svjesni smo da je to cijena uspjeha i da je naša odgovornost uvijek veća”, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su ranije najavljivali da će, zbog primjene zakona o neradnoj nedjelji, dva najveća Volijeva marketa, Super Voli i Naš diskont, subotom produžiti radno vrijeme do 24 sata.

Iz Volija su kazali da je ta kompanija dokazala svoju kooperativnost time što je bila jedan od inicijatora neradne nedjelje.

“Smatramo da imamo pravo na produženo radno vrijeme i nije jasno zašto nam se to diskriminatorski osporava. Zakon dozvoljava svim preduzećima u trgovini da rade produženo, zaposlenima da dodatno zarade, dok je meta osude ozbiljnih razmjera upravo Voli, ni jednog momenta ne dotičući se rada trgovina koje rade non-stop. Jasno je da produženo vrijeme od dva sata ovdje i nije glavni motiv”, rekli su iz Volija.

Najčitanije