fbpx
NaslovnicaMina SportKošarkaPavićević: Mornar želi da se nadigrava sa Crvenom zvezdom

Pavićević: Mornar želi da se nadigrava sa Crvenom zvezdom

Podgorica, (MINA) – Mornar želi da se nadigrava sa Crvenom zvezdom i ima kvalitet da se izmjeri sa svakim rivalom, kazao je trener barskih košarkaša Mihailo Pavićević.

Mornar i Crvena zvezda odigraće sjutra u Beogradu utakmicu osmog kola ABA lige.

Pavićević je kazao da bi više volio da je Crvena zvezda dobila Monako u Eurokupu, navodeći da bi Mornar tada imao veće šanse da iznenadi rivala.

“Očekujem da će Crvena zvezda podići mobilnost na najviši mogući nivo. Beograđani su najspremnije ušli u ABA ligu i uz kvalitet koji posjeduju jasno je zbog čega nemaju još nijedan poraz. Mi dolazimo u izmijenjenom sastavu, sa dvojicom novih igrača, Braunom i Saneom. Ima napretka u našoj igri, ali će nam trebati još vremena da sve dođe na svoje mjesto”, rekao je Pavićević.

On je kazao da od Crvene zvezde zavisi koliko će Mornaru dozvoliti da se razmahne i nametne svoju igru.

“U svakom slučaju, idemo da se nadigravamo, kao i sa svakom drugom ekipom, jer imamo kvalitet da se izmjerimo sa svima”, kazao je Pavićević.

Krilo barskog tima, Strahinja Mićović kazao je da igračima mnogo znači pobjeda protiv Fiata zbog podizanja samopouzdanja.

“Crvena zvezda je lider na tabeli ABA lige i favorit u našem duelu, ali ekipu Mornara niko ne smije da potcijeni, posebno od kako smo se pojačali. Beogradska publika vidjeće dobru košarkašku predstavu”, kazao je Mićović.

 

Foto: ABA liga (Mornar /Media Pro)

Pavićević i dalje zbog povrede neće moći da računa na povrijeđenog Marka Mugošu, dok su ostali igrači spremni.

Crvena zvezda je u prvih sedam kola ostvarila maksimalan učinak, dok je Mornar upisao dva trijumfa i pet poraza.

Subotnja utakmica u dvorani Aleksandar Nikolić počeće u 19 sati.

Najčitanije