fbpx
NaslovnicaMina SportKošarkaSjutra startuje prodaja ulaznica

Sjutra startuje prodaja ulaznica

Podgorica, (MINA) – Interesovanje za kupovinu sezonskih karata je veliko i do sada je više od dvije hiljade navijača rezervisalo svoje mjesto u dvorani Morača za utakmice Budućnost Volija u Evroligi, ABA Ligi i domaćim takmičenjima, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Navodi se da kupovina sezonskih ulaznica zvanično počinje sjutra. Direktor prodaje karata, Vuk Pejović kazao je da je podgorički klub pokušao da nađe način da gledaocima visoke i manje platežne moći omogući da kupe sezonsku ulaznicu na više rata kod dvije banke.

“Dali smo priliku svim slojevima društva da budu dio spektakla. Trudili smo se da sezonskom kartom uštedimo svima koji su odlučili da isprate cijelu sezonu od 15 do 30 odsto. Kupovina sezonskih karata počinje sjutra i trajaće sve dokle bude interesovanja. Karte se mogu kupiti u Super Voliju, na inprovizovanom štandu kluba”, kazao je Pejović na konferenciji za novinare.

On je rekao da se sezonske karte mogu kupiti od 140, 180, 240 i 300 EUR za tribune, odnosno od 300, 500 i 2.000 EUR za parter. 

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...