fbpx
NaslovnicaMina SportSjutra Trofej Bara

Sjutra Trofej Bara

Podgorica, (MINA) – Tradicionalni međunarodni karate turnir, Trofej Bara okupiće sjutra više od 750 takmičara iz 40 klubova, saopštio je organizator kluba, Karate klub Bar.

Najavljeno je učešće karatista iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Albanije, Slovenije i Kosova.

Saopšteno je da će takmičenje, deseto po redu, biti održano u svim starosnim kategorijama, u katama i borbama, u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

Organizator je predvidio priznanja za sve pojedinačne i ekipne pobjednike u katama i borbama, najuspješnijeg takmičara i takmičarku, kao i za tri najuspješnija kluba u generalnom plasmanu.

Prema propozicijama, organizator turnira KK Bar, nastupaće van konkurencije.

“Očekujem masovno i kvalitetno takmičenje. Turnir će biti dobra provjera pred Balkansko prvenstvo u Dubrovniku za kadete, juniore i mlađe seniore i Evropsko prvenstvo u istom uzrastu, februara naredne godine u Danskoj. Nadam se da ćemo se i ovog puta pokazati kao dobri domaćini”, kazao je direktor KK Bar Almir Cecunjanin agenciji MINA.

Najavljeno je da će takmičenje otvoriti generalni direktor direktorata za sport u MInistarstvu sporta, Miloš Lalević.

“Veliko hvala našim sponzorima – kompanijama Rapeks, Barska plovidba – marina Bar, CDM,
Grdište komerc – Kolić, Pilot Boka, Čudesa od mesa, Auto kuća Šćekić, Sportskom centru Topolica, Upravi pomorske sigurnosti, AD Luka Bar i opštini Bar”, kazao je Cecunjanin.

Takmičenje u dvorani Topolica počeće u deset sati.

Najčitanije