fbpx
NaslovnicaServisne informacijeDanas isključenja struje u više opština

Danas isključenja struje u više opština


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

U Podgorici će zbog radova na mreži od osam i 30 do 14 i 30 bez struje biti područje Lješanske nahije – Barutana, Goljemadi, Begova Glavica, Liješnje, Brežine, Staniseljići, Parci, Progonovići, Gradac, Bigor, Ćepetići, Orasi, Lipe, Zagora, Buronje i Pelinovo.

Bez struje od osam i 30 do 12 sati strju neće imati dio naselja u okolini trafostanice „Zagorič“, Rogami, Drezga, Cerovice, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vranjske Njive, Miletine Njive, Radevići, Velje Brdo, Vukovići i Gola Strana;

Na dijelu Donje Gorice oko Gorenja i škole, Farmacima, Grbavcima, Donjim Kokotima i naseljima Kruševac (Radnička i ulica Dr Milutina Kažića) od osam do 13 sati, struja će biti isključivana u terminima od 30 minuta.

Dio oko Cvjetne ulice biće bez struje od osam i 30 do 14 sati.

U Danilovgradu od osam do 14 sati i 30 minuta bez struje biće Đeđezi, Malenza i Bandići.

Na Cetinju od deset do 13 sati struju neće imati dio naselja Gipos, od devet do 13 sati Zagrablje, a od devet do 15 sati Žabljak Crnojevića, Dodoši, Kraće Do, Šinđon, Meterizi, Kokošice, Dobrska Župa, Đalci, Češljari, Gospoštine, Pipac, Cerov Pod, Jankovića Krš, Rvaši, Drušići, Prevlaka, Karuč i Bobija.

U Nikšiću od deset do 13 sati struju neće imati dio Dragove Luke, od devet do 14 sati dio sela Goransko (Okrajci), a od devet do 15 sati Vidov Potok, dio Rastovca i dio Vidrovana.

U Kotoru od 11 do 12 sati bez struje biće Stari grad (dio područja u okolini Muzeja), od deset do 12 sati dio Gornjih Škaljara, od devet do 11 sati Radanovići, Pobrđe, Ukropci, Paprati, Popova ulica i Šišići.

U Baru od devet i 30 do 14 sati bez struje biće dio potrošača Tombe i Zaljeva prema Lovorikama.

U Ulcinju od osam do 14 i 45 struju neće imati Štoj (dio naselja kod Bregvije), a od 11 do 15 sati Ambula, Štodra i Lisna Bori.

U Beranama od osam i 30 do 14:30 sati struju neće imati Kurikuće, Glavaca i Vuča.

U Petnjica od osam i 30 do 14 i 30 struju neće imati Laze, Vrbica, Trpezi, Kalica i dio sela R admanci, a u Andrijevici u istom terminu dio sela Kuti.

U Gusinju od osam do 14 i 30bez struje biće dio sela Vusanje.

U Rožajama od devet do 18 sati bez struje biće Bać, Jablanica, Malindubrava, Preipeč, Crnča, Dračenovac i Vuća (kratkotrajna isključenja u navedenom terminu).

U Pljevljima od osam do 16 sati struju neće imati Zabrđe, Zenica, Šumani, Gotovuša i Bušnje, a u Šavniku od deset do 17 sati Timar, Dobra Sela, Mljetičak i Slatina.

Na Žabljaku od osam do 14 sati bez struje biće Tmajevci, Meždo, Tepačko Polje, Stijepović, Lukšić, Šumanovac, Borje i Ninkovići.

U Bijelom Polju od devet do 15 sati struju neće imati Bogaz, Poda, Bioča, Trubina, Lozna, Jagoče i Crniš, a u Kolašinu od osam do 15 sati Trebaljevo, Bare, Raičevine, Drijen, Ulica, Sreteška Gora, Uljari i Sela.

U Mojkovcu od deset do 13 sati struju neće imati Gojakovići.

Nova elektronska brojila biće ugrađivana u Baru i Njegoševoj, Mirošici II, Orovu i Bulevaru Revolucije br. 1.

U Kotoru nova brojila biće ugrađivana u naseljima Prčanj (Jerovica), Škaljari, Tre sorelle i Tabačina.

Mjesta u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

Najčitanije