fbpx
NaslovnicaServisne informacijeDanas isključenja struje u više opština

Danas isključenja struje u više opština

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Ulcinju će nova brojila dobiti Vladimir i Kaliman, a u Herceg Novom Kamenari.

Na Cetinju će, zbog radova na mreži, od devet do 14 sati, bez struje biti Paprati, Gornič, Bjeloši, Duge Njive, Presjeka, Ivanova Korita, Bostur, Dolovi i Lovćen.

U Tuzima će, od osam do 13 sati, bez struje na 30 minuta, ostati područje Tuzi.

U Baru, od devet do deset sati, bez struje biće Sotonići, Brčeli, Bijele Poljane, Bukovik, Rijeka Crnojevića i vodovodna pumpna postrojenja „Podgor“.

U Budvi, od devet do 11 sati, bez struje ostaće dio naselja Prijevor.

U Ulcinju će, od osam do 14 sati, bez struje biće Kolomza, a od devet do 14 sati Šas.

U Bijelom Polju, od devt do 15 sati, bez struje ostaće Kisjela Voda, Njegnjevo, Strojtanica, Kukulje, Sela, Konatari, Kanje, Mioce, Gubavac i Bistrica, a od deset do 11 sati Rasovo, Loznice, Boljanina i Zminac.

U Kolašinu, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Drijen, a od osam sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta Uljari.

Od deset sati i 30 minuta do 13 sati, struju neće imati Gonja Morača, Donja Morača, Prekobrdje, Crkvine i Manastir Morača, a od deset sati i 30 minuta do 18 sati Prekobrdje, Crkvine i Sreteška Gora.

U Mojkovcu će, od deset do 14 sati, bez struje će biti Slatina, a u Petnjici, od osam do 17 sati Slatina, Petnjica, Tucanje, Azane, Vrševo, Lagatori, Radmanci, Bor, Savin Bor, Dašča Rijeka i Kruščica.

U Pljevljima će, od osam do 17 sati, bez struje će ostati Podrogatac, Ljuća, Pauče, Vrbica, Dragaši, Lađana, Kruševo, Borovica, Šumani 2, Kakmuže.

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Lučice.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...