fbpx
NaslovnicaServisne informacijeDanas isključenja u više opština

Danas isključenja u više opština

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici, nova brojila će dobiti naselje oko Tarine garaže (ul. Jelene Balšić, Miladina Popovića i dio ul. AVNOJ-a, ulica Dušana Milutinovića i Pera Počeka), Rogami, ul. Braće Ribara br. 47 i Zagorič.

U Nikšiću, brojila će dobit Štedim, Vitalac, Riđani, dio Broda, dio Gornjeg Polja, Miločani (Božović)i niskonaponska mreža Krstac i Trubjela, a u Baru Rutke i Nišice.

U Podgorici, od devet do deset sati, struju neće imati Termoelektro, dio oko Cijevne, hladnjača „Krstović“, Balijače, benzinske pumpe Cijevna, Senić i Montenegro petrol, servis „Vujačić“, hladnjača „Novaković“, Srpska, Cijevna, Ljajkovići, Mitrovići i dio Mahale, Grbavci, Lekići, Donji Kokoti, Mont karton i Radarska kontrola.

Bez struje, od osam do 16 sati, biće Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica i Mokra, od devet do 14 sati – Draževina, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati, dio Bera.

U Danilovgradu, od 11 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Novo Selo, Grbe, Klikovače, Daljam, Livade Bandićke, Lužnica, Ćafe, Baloče, Oraovica, Laško Rele, Dolovi Komanski, Crvena Paprat, Podkuk, Vučiji Studenac, Rupice Komanske, Mokanje kao i preduzeća Savović, Selekt, Jovanović i Volmont.

Na Cetinju, od deset do 12 sati, bez struje će biti sela Rječke nahije, Rijeka Crnojevića, Ljubotinj i Podgor.

U Nikšiću, od 18 do 19 sati i 30 minuta, struju neće imati kompletno područje Banjana, Grahova i Vilusa koje se napaja iz trafostanice 110/35/10 kV „Vilusi“.

Bez struje, od osam do 15 sati, će biti Pišteta, Lipova ravan, Praga, Jasenovo Polje i Dubrave, od devet do 15 sati, kompletno područje Golije, a od devet do 14 sati, Petrovići.

U Baru, od deset do 12 sati, bez struje ostaće Sotonići, Bukovik, Brčeli i Bijele Poljane.

U Kotoru, od devet do 12 sati, bez električne energije će ostati Perast dio potrošača oko Vile „Perast“.

U Tivtu, od deset do 11 sati, struju neće imati poslovna zona – Račica, Solila, Obala Đuraševića i Vodovod – Topliš.

U Herceg Novom, od osam do 15 sati, bez struje biće Kameno, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Žlijebi i Ubla, a od deset do 13 sati, Bijela (područje u blizini hotela „Azzurro“).

Bez struje, od sedam sati i 30 minuta do devet sati, biće dio Zelenike (Zmijice), a od devet do 12 sati, područje u okolini hotela “Igalo”.

Na Žabljaku, od devet do 16 sati, struju neće imati Zminica, Rudinovača, Bare Žugića, Smoljan, Merulja, Novakovići i Okruglica, a od devet do 15 sati, benziska pumpa, ulice Drobnjačka, Vučedolska, Sinjajevinska, Šaransko-jezerskog bataljona, Svetog Save i dio Mojkovačke.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće Petnjik, Dapsiće, Tmušiće , Zagorje, Donje Luge, Donja Rženica, Rovca, Kaludra i planinski prevoj Lokve.

Bez struje, od devet do 17 sati, će biti dio sela Lužac (kratkotrajno isključenje u navedenom terminu), a od devet do 17 sati, djelovi centra grada koji se napajaju iz trafostanica “Soliteri” i “Centrala” (kratkotrajno isključenje u navedenom terminu).

Od devet do 17 sati, bez struje biće dio naselja Talum (kratkotrajno isključenje u navedenom terminu).

U Bijelom Polju, od sedam sati i 30 minuta do 15 sati, bez struje ostaće Klanac, Nikoljac, Labus, kao i zgrade Mup – a, Brena i Boro, zgrada „3×12 stanova“ i Radnik (povremeni prekidi u napajanju u navedenom terminu).

U Mojkovcu, od osam do 18 sati, bez struje će biti Donji Lepenac.

U Kolašinu, od osam do 15 sati, bez električne energije biće Babaljak i Liješnje.

Od sedam sati i 30 minuta do 15 sati, bez struje će ostati Breza, Dom zdravlja, Bašanje Brdo, Industrijsko, Izbjegličko naselje, SM Polje, Gorska, Željeznička stanica, Vijenac, Selišta, Ski centar, Paljevine i Breza (povremeni prekidi u napajanju u navedenom terminu).

Najčitanije