fbpx
NaslovnicaServisne informacijeI danas isključenja struje u više opština

I danas isključenja struje u više opština


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Baru će nova brojila dobiti Zagrađe i Đuričine vode, a u Kotoru Radanovići, Župa Tivat, Pržice, Dub i Trojica.

U Podgorici, zbog radova na mreži, od devet od 13 sati, bez napajanja električnom energijom će biti zgrade u ulici Janka Đonovića, a od devet do 15 sati dio Rovačke ulice, odnosno naselje između magistrale i Gorice oko hotela Holiday.

Od osam sati i 30 minuta do 12 sati, bez struje će ostati, ulica Raka Mugoše (stari put za ribnjak) i dio Donje Gorice oko marketa Planet, a od deset do 14 sati Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica i Mokra.

Od devet do 14 sati struje neće imati Milunovići, Šujaci, Kupine, Rijeka Piperska, Duga i Potoci, od 13 sati i 30 minuta do 17 sati dio Bioča oko starog mosta, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati dio Cvjetne ulice.

Od osam do 15 sati bez struje će biti dio Bulevara Ivana Crnojevica i ulica Omladinskih brigade, a od osam do 13 sati dio City kvarta, zgrade u ulici Dr Vukašina Markovića i dio Zagoriča oko groblja, gdje će prekidi trajati do 30 minuta.

Od devet do 14 sati električnu energiju neće imati željeznička stanica Golubovci, dio Mojanovića, Goričani, Beglaci, Mojanovići, Krst Mojanovića, Vujačića Mahala i dio Balijača.

U Danilovgradu će bez struje od osam do 15 biti Frutak, Pješivački Do i repetitor Kurilo, a od osam sati i 30 minuta do devet sati i 30 minuta Stologlav i benzinska pumpa Jovović.

U Tuzima od osam do 14 sati struju neće imati Dušići, Kodra, Sukuruć, Lekovići, Vladne, Vranj i Dubrava.

Na Cetinju će bez struje od devet do 15 sati biti Ćeklići, Resna, Bjelice, Cuce, Čevo i Lastva Čevska.

U Herceg Novi, od osam do 15 sati, struju neće imati dio korisnika u okolini petlje u Igalu, Topla 2 i 3, Tatar bašta, Novosadsko naselje, područje oko Milašinovića mosta, dio oko Dječije bolnice, Instituta „Simo Milošević“ i u okolini vrtića u Igalu, naselje Šištet i područje u blizini škole u Sutorini.

U periodu od osam do 13 sati struju neće imati dio naselja Nakićenovići u Zelenici.

U Tivtu će od osam do devet sati bez struje biti Mažina, odnosno dio korisnika kod Boškovića, dok u Kotoru od deset do 12 sati Dražin Vrt i naselje Peluzića.

U Budvi od 11 sati i 15 minuta do 13 sati i 30 minuta struju neće imati dio naselja Prijevorac, a ods devet do 11 sati dio Buljarice u blizini manastira Gradište.

Bez struje će u Baru od devet do 14 sati biti područje Dubrave iznad magistrale prema Ulcinju, a od devet do devet sati i 30 minuta naselje Rap. U terminu od deset do deset sati i 30 minuta bez struje će biti kamenolom Put,a od deset sati i 45 minuta do 11 sati i 45 minuta zgrada Euromixa.

Bez struje će od 11 sati i 30 minuta do 11 sati i 45 minuta biti Šušanj, odnosno korisnici u okolini vrtića, od 11 sati i 45 minuta do 12 sati i 15 minuta Šušanj, a od 13 sati do 13 sati i 30 minuta Opšta bolnica u Starom Baru.

U Ulcinju će od devet do 13 sati bez struje biti Zenelovići, Gornje i Donje Mide, Kosići i Bojke, a od osam do 14 sati dio naselja Đerane u okolini Kazablanke. Struju od osam sati do 14 sati i 45 minuta neće imati dio naselja Nova Mahala iza JPU Solidarnost, a od 13 do 14 sati i 30 minuta Vladimir i Ostros.

U Beranama će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati dio sela Dapsiće i selo Glavaca, a u petnjici dio sela Tucanje.

U Rožajama, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće dio sela Biševo.

U Andrijevici će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez stuje ostati
dio sela Gračanica.

U Plavu, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, struje neće imatio dio sela Velika.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez električne energije ostaće Dijabie i Selakovići.

U Kolašinu, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Selišta, Drpe, Biočinovići, Rijeka Mušovića, Ski centar Jezerine.

Bez struje će, od devet do 14 sati biti Redice, a od deset do 14 sati, ostati korisnici koji se napajaju sa trafostanice „Željeznička stanica – Trebaljevo“.

U Mojkovcu će, od devet do 12 sati, bez struje biti Krašića Strana.

Najčitanije