fbpx
NaslovnicaServisne informacijeI danas isključenja u više opština

I danas isključenja u više opština

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Ulcinju, nova brojila će dobiti Stari Grad 1 i 2, a u Herceg Novom Baošići, Bijela, Norveško naselje, Nakićenovići, Lug, Staro Guvno, Risan i Kostanjica.

U Podgorici, od devet do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati Krug Titex-a, dio Dahne, Dajbabe i Botun, a od deset do 15 sati, Ubli, Toke, Korita, Živkovići, Prelevići, Lazorci, Bezjovo, Orahovo, Građen, Prisoje i Cvilin.

Od osam do 15 sati, bez struje će biti Raći, Ubalac, Momče, Kržanja, Lokve, Brezovica, Stravče i Ptikalj, a od osam do 15 sati, zgrada Maše i zgrada Inpeka u ul. Ivana Vujoševića.

Od devet do 12 sati, bez struje će ostati dio Gornje Gorice oko restorana Internacional.
U Nikšiću, od devet do 15 sati, struju neće imati Čađalica i dio Straševine.

U Ulcinju, od osam do 15 sati, bez struje će ostati Gornji Štoj.

U Herceg Novom, od osam do devet sati, bez struje biće Podi dio korisnika Topova i Jačeglava, a od osam do 15 sati, Kameno, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Ubla.

Od devet do 12 sati, bez elekrične energije će ostati, dio oko fudbalskog stadiona, a od 10sati i 30 minuta do 13 sati, povremeni prekidi Kumbor, Đenovići, Zmijica.

U Kotoru, od osam do 10 sati, struju neće imati Kobilja, a od deset do 12 sati Risan.

Od 12 do 14 sati, bez struje će biti Pješčina, a od osam do devet Trojica, Pržice, Kavač.

U Tivtu, od devet do 12 sati, bez električne energije biće naselje preko puta Doma kulture.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje biće Mioče, a u Mojkovcu, od devet do 13 sati, Juškovića Potok.

U Kolašinu će, od devet do 14 sati, bez struje biti Gornja Morača, a u Beranama, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, Sela Glavaca, Kurikuće i dio sela Štitare.

U Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati dio naselja Suho Polje, naselje Agovići.

Od devet do 14 sati bez struje će biti kompletno područje opština Plav i Gusinje.

U Andrijevici će, od devet do 14 sati, bez struje ostati Božiće, Poda, Seoce, Zoriće, Kruševo, Ulotina, Gornje Luge, Bojovići, Gračanica, Kruška, Kuti, Đuliće, Košutiće, Konjuhe, Dulipolje, Jošanica, Gornje Luge i katun Balj.

U Pljevljima, od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, kratkotrajna isključenja će biti u gradskom i seoskom području, Vektra Jakić, Potrlica (Rudnik uglja).

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Najčitanije

Crna Gora privukla pažnju milionskog auditorijuma BBC-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO) uspješno je realizovala promotivnu kampanju...