fbpx
NaslovnicaServisne informacijeI danas isključenja u više opština

I danas isključenja u više opština

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Danilovgradu, nova broila će dobiti Novo selo, Sušica, Most Radovića, dio Martinića (od Mosta Radovića do Prentine Glavice) i Stologlav, a u Pljevljima, Bakrenjače, Šumane i Borovica (od 12 do 18 sati).

U Podgorici, od devet do 15 sati, bez struje će biti dio Golubovaca, dio Balabana, Odžino polje, Gošići i Mataguži, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati, dio ul. Admirala Zmajemića (dio iza Arome).

Od osam sati i 30 minuta do 15 sati, bez struje će biti dio Zlatice oko Voli-ja i stovarišta Kosor.

U Nikšiću, od osam do 12 sati, struju neće imati Mokra Njiva, Brezovik i Zavrh, a od osam do 15 sati, Laz i Dragovoljići.

Bez struje od osam do 18 sati, će biti Spila, Zagora, Okolišta, Osječenica, Grahovac, Zaslap, Nudo, Zakurljaj, Prisoje, Gornje Polje, Potkraj, Grahovo, Katunjani, Tospude, Trešnjevo i Rokoči.

Od 11 do 14 sati, bez struje će ostati Brezovik Daković, Miločani, Brod, Zavraca i Sjenokosi, a od 14 do 18 sati Gornje Polje (Pilana Radović).

Od osam do 18 sati, bez napajanja električnom energijom će ostajati dalekovod „Nikšić-Grahovo“, sa kojeg se napajaju Spila, Savino brdo, Okolišta, Zagora, Osječenica, Rojevci, Grahovac, Prisoje, Zakurljaj, Nudo, Tospudje, Trešnjevo, Rokoči, Podkraj, Gornje Polje i Grahovo

U Baru, od osam do 13 sati, bez struje će biti Markičići, Čanj 2 i Smokvina ulica, a od devet do 15 sati, samoposluga Voli, restoran Crmnica i fekalna pumpa Virpazar.

U Budvi, od devet do 12 sati, struju neće imati naselje Podličak.

U Ulcinju, od osam do 14 sati i 45 minuta, bez struje će ostati Đerane, naselje kod ulice Turizma.

U Kotoru, od osam do 12 sati, struju neće imati dio potrošača Orahovca.

U Herceg Novom, od sedam do 12 sati, bez struje će biti Kameno, Mokrine, Kruševice i Vrbanj, a od devet do 18 sati, Centar, Meljine i Zelenika.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati sela Rovca, Kaludra, selo Kujevići i zaseok Fejzići.

U Bijelom Polju, od devet do 11 sati, struju neće imati Zekića Rijeka, a od osam do 16 sati, Bioča, Crniš, lozna, Poda, Srđevac, Trubina.

U Mojkovcu, od devet do 13 sati, bez struje ostaće Đurove Krlje.

U Kolašinu, od osam do 17 sati, bez struje biće Gornja Morača, Donja Morača, Babljak i Drijenak, a od osam do 15 sati, Dulovine, Recine, Mateševo, Jabuka, Bare Kraljske i Vraneštica.

U Plavu, od osam do 18 sati, bez struje ostaće ulica Ređžepagića, naselje Šlama i dio naselja Završ.

U Pljevljima, od osam do 18 sati, struju neće imati seosko područje Bakrenjače, Šumani, Borovica, Vrbica, Kruševo, Lađana, Dragaši i Kakmuže.

U Šavniku, od osam do 18 sati, bez struje biće Timar, Slatina, Mljetičak, Dobra Sela, Grabovica, Godijelja, Previš, Mtel repetitor i Dobra Sela.

Najčitanije