fbpx
NaslovnicaServisne informacijeI danas isključenja zbog radova na mreži

I danas isključenja zbog radova na mreži


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje, zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti Kakaricka Gora, a u Danilovgradu Livade Bandića i Tomaševići.

U Ulcinju će nova brojila biti ugrađivana u Donjem Štoju, naselje Bratstvo i jedinstvo.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 14 sati biti Termoelektro, dio oko Cijevne, hladnjača „Krstović“, Balijače, benziska pumpa Cijevna, Senić i Montenegro petrol, servis „Vujačić“ i hladnjača „Novaković“.

Od devet do 15 sati bez struje će ostati dio Zlatice, Smokovac, Mosor, Peuta, Gornja Vrbica, repetitor Sjenica, dio Meduna, Pohorska, dio Pljevaljske ulice, Ceklinska ulica, Osnovna škola „Vlado Milić“ i dio Donje Gorice oko škole.

Od osam i 30 do 13 sati bez struje će biti dio Donje Gorice i Farmaci, a od osam do 15 sati soliteri u ulici Vasa Raičkovića, preko puta Mašinske škole.

U Danilovgradu će, od osam do 14 sati, bez struje ostati Grlić, Ćurilac, Lazine, Bjelousi, Kopito Petrovića, Begovine, Tomaševići, Gruda, Jabuke, Lazarev krst, Donji Zagarač, Gornji Zagarač, Povrhpoljina, Malenza, Đeđezi, Bandići, kao i preduzeća Šimšić, GSI i ZIP.

U Nikšiću će, od osam do 16 sati, bez struje biti Koravnica, Jabukovac i granični prelaz.

Od devet sati i 30 minuta do 13 sati bez struje će biti dio Bjeloševine, a od devet sati i 30 minuta do 11 sati dio Dragovoljića.

U Budvi će, od devet do 13 sati, bez struje ostati dio naselja Prijevor, dok će u Tivtu od 12 do 13 sati i 30 minuta bez struje biti Seljanovo, Donja Lastva i Lepetane.

U Kotoru će, od 11 do 17 sati, bez struje biti Mirac, Koložun, Čavori, Dub, Gornja Sutvara, Nalježići, Pelinska Rudina, Odže i Pelinovo, a od osam do 12 sati Krivošije.

U Herceg Novom će, od osam do 15 sati, bez struje ostati Kameno, Mokrine, Kruševice i Vrbanj, a od devet do 11 sati Bijela iznad magistrale.

U Baru će, devet sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje biti ulica Sandžačka u Dubravi, od devet do 12 sati naselje Bjeliši – područje kod Vojvođanke i iza Cerova, a od 15 do 17 sati naselje Kovači u Sutomoru.

U Ulcinju će, od osam do 17 sati, bez struje biti centar Štoja, a od osam do 14 sati Salč.

U Pljevljima će, od osam do 16 sati, bez struje ostati Alići, Vilići, Zekavice, Jasen, Dubočica, Rasno, Bratosavina, Potkrajci, Lijeska, Kordovina, Maoče, Kamenci, Nange, Pračica i Mrčevo.

Od osam do devet sati i 30 minuta bez struje će biti naselje Krejino Vrelo i dio ulice Ratnih i vojnih invalida, a od deset do 12 sati Potrlica.

U Andrijevici će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati dio sela Ulotina, a u Petnjici Trpezi i Kalica.

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti selo Ćosovica, a u Gusinju selo Dosuđe.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Najčitanije