fbpx
NaslovnicaServisne informacijeI danas isključenja zbog radova na mreži

I danas isključenja zbog radova na mreži


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje novih brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Ulcinju će nova brojila dobiti Nova Mahala, Zoganje, Madžo 1 i 2, Donji i Gornji Štoj.

U Nikšiću će nova brojila dobiti Jugovići, ulica Vuka Mićunovića, Dučice, Miolje Polje, Vasiljevići i Župa.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 15 sati bez struje biti dio Vojvođanske, ulica Ivana Cankara, dio Lješkopoljske i dio Berske ulice, a od devet do 13 sati lamele ŽTO na Zabjelu.

Od devet do 15 sati bez struje će ostati Gornja Vrbica, Raći, Ubalac, Momče, Kržanja, Lokve, Brezovica, Stravče i Ptikalj.

Na Cetinju će, od osam do 13 sati, bez struje biti Nacionalna biblioteka „Đurđe Crnojević“, Gimnazija, dio Lovćenske ulice, dio Bulevara, Jabučka ulica, dio ul. Peka Pavlovića, Švedsko naselje, OŠ „Lovćenski partizanski odred“ i Ministarstvo kulture (isključenja u trajanju od 30 minuta u tom terminu).

Od osam do 17 sati bez struje će ostati Bjeloši, Duge Njive, Presjeka, Ivanova Korita, Bostur, Dolovi i Lovćen.

U Tuzima će, od devet do 14 sati, bez struje biti Akšabanovići, Vulevići, Šipčanik, Gornji i Donji Milješ, Tuški Rogami, Krševo, Gureč, dio Kakaricke gore, Omerbožovići, Kuće Rakića, Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići.

U Nikšiću će, od osam do 12 sati, bez struje biti Kuta, Vasiljevići, Dučice, Dučićki Dolovi, Morakovo, Bjeloševina i vodovod „Morakovo“, a od osam do 18 sati Miolje Polje, Vasiljevići i Staro Selo.

Od osam do 14 sati bez struje će ostati Vilusi, Broćanac, Usputnica, Petrovići, Montex, Vodovod, Crkvice, Seline, Mrkajići, Počekovići, Vidne, Kljakovica, Koravlica, Jabukovac, Granični prelaz, Podvrš, Vraćenovići, Pilatovci, Obljaj, Vučji Do, Rvana Gora, Bratogošt, Bjelice, Vrbice, Crkvice i Ubla.

U Baru će, od osam do 15 sati, bez struje biti Gornji Đurmani, Tejani, Besa, Livari, Murići, Pinčići, Šestani, Đuravci, Marstijepovići, Krnjice, Seoca, Raduš i Godinje.

U Budvi će, od devet do 14 sati, bez struje biti naselje Podbabac.

U Herceg Novom će, od osam do deset sati, bez struje biti Žvinje i Njivice, od osam do 13 sati Sutorina, a od osam i 30 do 16 sati Pržno na poluostrvu Luštica.

U Kotoru će, od deset do 13 sati, bez struje ostati Morinj, a od osam do 15 sati područje od Krive ulice do objekta Vatrogasne jedinice – Kotor, Muo, naselje Glavati u Prčnju, područje u okolini Tunela i dio Rakita (kratkotrajna isključenja u navedenom terminu).

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez struje biti Okladi, Ostrelj i Kovren, a u Mojkovcu Štitarica.

U Kolašinu će, od osam do 15 sati, bez struje ostati Selišta, Biočinovići, Drpe, Rijeka Mišovića i Ski centar, a od devet do 14 sati i 30 minuta Velje Duboko.

U Andrijevici će, od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti dio sela Bojovići.

U Plavu će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti korisnici koji se napajaju sa trafostanice „Gornja Rženica 1“.

U Petnjici će, u istom terminu, bez struje biti uže gradsko jezgro i sela, Tucanje, Azane, Vrševo, Lagatori, Radmanci, Bor, Savin Bor, Dašča Rijeka i Kruščica.

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti uže gradsko jezgro (korisnici koji se napajaju sa trafostanice „Školski Centar“) i dio naselja Banđžovo Brdo prema Šabovićima (korisnici koji se napajaju sa trafostanice „Bolnica“).

U Pljevljima će, od osam do 17 sati, bez struje biti Otilovići, a od devet do 12 sati Lukavice, Mihailovica, Vjenac i granični Prelaz Ranč.

Na Žabljaku će, od devt do 15 sati, bez struje biti Podgora, Nadgora, Tepca, Koča Do, Kovačka Dolina, Pitomine, Prisoje, Uskoci i Majčina Glavica.

U Šavniku će, od deset do 17 sati, bez struje ostati Strug.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Najčitanije