fbpx
NaslovnicaServisne informacijeI danas isključenja zbog radova

I danas isključenja zbog radova

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana nova brojila, bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Ulcinju će nova brojila dobiti Banjalučko i Beogradsko naselje i Bulevar Maršala, a Kotoru područje Risna, Vrtoglava i Škaljara.

U Podgorici će, zbog planiranih radova na mreži, od osam do 18 sati, bez struje biće dio Kakaricke gore, a od deset do 12 sati dio Srpske.

Bez struje će, od devet do 15 sati, ostati Liješta, Medun, Dučići, Koći, Radan, Rašovići, Ledine, Lopari, Rozdec, Rudine, Nikmaraš, Stjepovo, Benkaj, Poprat, karaula Poprat i repetitor Zatrijebač.

U Danilovgradu će, od osam do 18 sati, bez struje biće Velje Polje i Grud,a od 12 do 15 sati Voštar, dio Sladojevog Kopita i preduzeća Đurović i Stefani.

U Baru, od osam do 15 sati, struje neće imati Stari Bar, Rap, Tomba, Gornje Zaljevo, Sveti Ivan, Dobra Voda, Pečurice i Dubrava.

U Kotoru će, od devet do 12 sati, bez električne energije ostati Makedonsko, dio potrošača oko Kavalina,a od devet do 13 sati dio potrošača Krive ulice između magistrale i donjeg puta.

U Herceg Novom, od osam do 15 sati, bez struje biće Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Lazarevići, Sutorina, Lučići, Šćepoševići, Beci, Prijevor i Konjevići.

Od devet do 13 sati struje neće imati Đenovići, ispod magistrale na krivini gdje je prodavnica boja i lakova.

U Ulcinju će, od osam sati do 14 sati i 45 minuta, bez struje biti dio naselja Kodre preko puta Medrese.

U Andrijevici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće dio sela Slatina.

U Beranama, od deset do 12 sati, bez struje ostaće potrošači koji se napajaju sa TS 10/0,4kV „Hareme I“, dok će u Rožajama od deset do 14 sati 30 minuta selo Bijela Crkva.

U Gusinju će, od devet do 14 sati i 30 minuta, ostati selo Martinoviće, dok će u Pljevljima od osam do 15 sati, bez truje biti Katun, Boščinovići.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Najčitanije