fbpx
NaslovnicaServisne informacijeI danas višesatna isključenja struje zbog radova

I danas višesatna isključenja struje zbog radova


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Danilovgradu, nova brojila će dobiti Most Radovića (od devet do deset sati) i Kiro Radović, a u Nikšiću Štedim, dio Vitalca i dio Riđana.
U Baru, brojila će dobiti Nišice, Dobra Voda, Veliki Pijesak i Marin Ploča, a u Tivtu, Maslinjak Radovići, Marići, Krašići, ul. Dalmatinska br. 8 i Trg Magnolija.

U Podgorici, od devet do deset, bez električne energije će ostati dio Dahne, Dajbabe i Botun, a od deset do 15 sati, dio Golubovaca, dio Balabana, Odžino polje, Gošići i Mataguži.

Od deset do 13 sati, struju neće imati Rog Livade, Šijaci, dio Balabana, dio Trešnjice, Gostilj i Studenac, od osam sati i 30 minuta do 15 sati, Kosor, Kupusci, dio Doljana i dio Bera, a od osam do 15 sati, dio Rogama i Vranjske Njive.

U Danilovgradu, od osam do 19 sati, bez struje će ostati Kopilje, Gostilje i Vukotica, od devet do deset sati, Most Radovića, Kiro Radović, Prentina Glavica, Podglavice, Šišković, Stanjevića Rupa, Lije, Burum, Fabrika stanova, Ciglana, Kuline, Srednja Glavica, Pištet, Krečana i Šišković.

Na Cetinju, od deset do 13 sati, bez struje biće Donje Polje, Grude, Hotel „Grand“, Policija, Trg Kralja Nikole, Štamparija, ulice Njegoševa, Petra Lubarde, Zmajeva, Vuka Mićunovića i dio naselja Podgranicom, a od osam do 18 sati, Brestovi, Ožegovica, Trnjine, Dolovsko Kopito, Meoce, Bijelo Polje, Ubli, Prisoje i Bijele Poljane.

U Nikšiću, od osam do 13 sati, struju neće imati dio Brezovika i Gornjeg Polja, a od osam do 15 sati, dio ul. Vuka Karadžića, dio naselja Budo Tomović, Ozrinići, Bršno, Žirovnica, Gračanica, Rudnici boksita i Mljekara „Srna“.

U Plužinama, od devet do 14 sati, bez struje će ostati Bajovo Polje, Potrk, Duba, Zaborje, Polja Pejovića, Bukovac, Miljkovac, Rudinice, Seljane i Zakamen, a od devet do 12 sati i 30 minuta, Gornja Brezna, Podprisoje i Lug.

U Herceg Novom, od devet do deset, struju neće imati Nakićenovići, a od 11 do 13 sati, Kumbor (područje oko trafostanice 35/10kV „Kumbor“).

Od osam do 15 sati, bez struje biće Kameno, Mokrine, Kruševice i Vrbanj, a od devet do 14 sati, Srbina ulica.

U Kotoru, od deset do 13 sati, bez električne energije će ostati Dragalj i Dražin Vrt (Bajova Kula), a od devet do 13 sati, Bratešići.

Od 11 do 15 sati, bez električne energije biće kompletno područje Grblja, Kavač, Trojica, Mirac, Koložun i Čavori (povremeni prekidi u napajanju u navedenom terminu), a od devet do 13 sati, Daošine (dio od trafostanice „Daošine“ prema Sv. Vrači).

Od devet do 12 sati, struju neće imati Stoliv (područje prema Kotoru iznad objekta “Oskar”), a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, Ljuta (područje prema Kotoru).

U Budvi, od 15 do 17 sati, bez struje će ostati dio naselja Lugovi.

U Baru, od osam do 16 sati, bez struje će biti Dubrava (ulica 91 A i Biština ispod magistrale i korisnici do ulice 124 iznad magistrale).

U Ulcinju, od deset do 13 sati, bez struje će ostati kompletno područje Vladimira i okolna sela, a od 15 sati i 15 minuta do 16 sati, Gornji Štoj, Reč i Ada Bojana.

U Pljevljima, od osam do 16 sati, bez struje biće Odžak, Alići, Vilići, Zekavice, Jasen, Dubočica, Rasno, Lijeska, Kordovina, Bratosavina, Pokrajci, Maoče, Laz, Čauševići, Potpeće, Njivice, Javorak, Crnobori, Gornje Selo, Vodoplav, Uremovići, Katun i Boščinovići.

Od osam do 17 sati, struju neće imati Vidre, Vrbica, Kruševo, Kakmuže, Lađana i Dragaši.

Na Žabljaku, od osam do 15 sati, bez struje će biti Mljetičak.

U Bijelom Polju, od devet do 16 sati, bez struje će ostati Ravna Rijeka, Slijepač most, Bojišta, Mijatovo Kolo, Jabučino i Okladi.

U Mojkovcu, od devet do 14 sati, bez struje biće Pržišta.

U Kolašinu, od osam do 15 sati, struju neće imati Moračka Bistrica, a od devet do 15 sati, Jasenova, Cerovica, Velje Duboko, Međuriječje, Bulje, Gornja Rovca i Trmanje.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Budimlja, Mašte i dio sela Goražde, a u Andrijevici u istom terminu struju neće imati selo Cecuni.

U Rožajama, od devet od 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati dio sela Bašča, a od devet do deset sati i 30 minuta, uže jezgro grada, Stara Varoš, Zejnilagići i Kamenjuša.

Od deset do deset sati i 30 minuta, bez električne energije će biti Babići, Grahovo, Kujevići, Plunca, Fejzići, Dautovići, Bijela Crkva, Biševo, Sinanovića Luke, Gospođin Vrh, Ređžovići, Crnokrpe, Razdolje, Konfekcija, Binjoši, Grablje.

U istom terminu, be struje će ostati Rijeka, Kačari, Paučina, Blace, Radetina, Kačapore, Besnik, Malo Polje, Njeguš, Kurbardovići, Bać, Murići, Granit – Mont, Kajevići, TV reprtitor, Džudževići, Jablanica, Pripeč, Malindubrava, Vuča, Crnča i Dračanovac.

Od 11 do 11 sati i 30 minuta, struju neće imati uže jezgro grada, Agovići, Hotel i Vrtić, a od 12 do 15 sati, uže jezgro grada,dio naselja Bandžovo Brdo, Bolnica, Autobuska stanica, Carine i Kamenjuša.

Od 12 do 12 sati i 30 minuta, bez struje biće Sređani, Bačevac, Seošnica, Kalače, Gusnice, Đuranovića Luka, Farma, Motel „Turjak“, Ski lift Dedeići, Baza, Mujevići-Duga, Skarepača, Bogaje, Koljeno i Bralići.

U Gusinju, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti selo Vusanje i Izvori.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Najčitanije