fbpx
NaslovnicaServisne informacijeIsključenja struje u više opština

Isključenja struje u više opština


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Podgorici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati struje neće imati željeznička stanica “Bioči”, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, željeznička stanica “Lutovo”, Boljesestra, Seoštica i Orah.

On devet do 14 sati neće imati Srpska, Cijevna, Ljajkovići, Mitrovići i dio Mahale a od osam do 15 dio Bulevara “Pera Ćetkovića” oko hotela “Kostas”, kao i ulice Jelene Balšić, Miladina Popovića, djelovi ulica AVNOJ-a i Miloja Pavlovića, dio Kragujevačke i Ličke ulice, kao i Ivana Cankara.

U Danilovgradu od osam do 14 sati i 30 minuta Lazarev Krst, Povrhpoljina, Gornji i Donji Zagarač a od osam do 15 sati Frutak, Pješivački Do i repetitor „Kurilo“.

Na Cetinju od osam do 15 sati bez struje biće Žabljak Crnojevića, Dodoši, Kraće Do, Šinđon, Meterizi, Kokošice i Dobrska Župa.

U istom terminu struje neće imati ni Đalci, Češljari, Gospoštine, Pipac, Cerov Pod, Jankovića Krš, Rvaši, Drušići, Prevlaka, Karuč i Bobija.

Od devet sati i 30 minuta do 15 sati u Nikšiću će biti Crkvičko Polje, Žeično, Babići, Šarići i Barni Do, kao i dio Vidrovana, dio Rastovca, Vidov potok, Bobotovo Groblje i Tupan.

U Herceg Novom od osam do 15 sati bez struje biće Nemila, Jok Megdan, Hladnjača, Reciklažni centar u Meljinama i korisnici oko petlje u Meljinama, Kuti i Zelenika, prekidi u trajanju od 15 minuta u navedenom terminu.

Od osam sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta bez struje biće Zelenika, Kuti i Sasovići.

U Kotoru od devet do deset sati biće dio područja Trojice, od devet do 11, dio područja Bigove a od deset do 12 sati Markov Rt.

U Budvi od devet do 12 sati dio naselja Buljarica u blizini manastira Gradište a u Baru od devet do 15 sati područje Dubrave iznad magistrale prema Ulcinju.

U Ulcinju od devet do 11 sati Velika Plaža, Đerane, Donji i Gornji Štoj i Ada Bojana a u Beranama od 11 do 13 sati i 30 minuta kompletno gradsko područje.

U Petnjici od osam do 17 sati bez struje će biti Laze, Gornja i Donja Vrbica, Trpezi, Kalica i Fabrika košulja „La Vista“.

Od devet do 14 sati i 30 minuta u Rožajama biće uže gradsko jezgro a u Andrijevici od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Gornje Luge, Ulotina, Gračanica, Zoriće i dio sela Gračanica.

Hakanje u Plavu biće bez struje od osam do 14 sati i 30 minuta.

Bjelopoljska naselja Nedakusi, Džafića Brdo i Lijeska bez struje će biti od devet do 15 sati a od devet sati i 30 minuta do 17 sati Crnča, Ivanje, Godijevo, Goduša, Ličine, Sušica, Korita, Žurena, Dubovo, Srdjevac, Femića Krš, Brzava, Prijelozi, Kostici, Laholo i Poda.

U Kolašinu od devet do 15 sati Moračko Trebaljevo i Smira a u Mojkovcu od devet do 14 sati Mramor i Dobrilovina.

Od devet do 15 sati na Žabljaku će bez struje biti Tmajevci, Meždo, Tepačko Polje, Stjepović, Borje, Šumanovac, Ninkovići, hoteli „Zlatni bor“ i „Lovac“, kao i „Bjelibor“, „Enigma“ i „Polar star“.

Kupusište, Gagovića imanje, Balibegovo Brdo , Vojni Logor i ulica Peđe Leovca uPljevljima biće bez struje od 11 do 14 sati.

Nova elektronska brojila, biće ugrađivana u barskom naselju Zagrađe i Đuričine vode, kao i u Mirošici II, Nikšićkoj 2/31, Partizanskom i Petrovačkom putu.

Nova brojila u Kotoru dobiće Pobrđe, Radanovići, Škaljari i Vranovići.

Najčitanije