fbpx
NaslovnicaServisne informacijeIsključenja struje zbog radova na mreži

Isključenja struje zbog radova na mreži

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojia bez struje će biti od osam do 18 sati.

Kako je najavljeno, u Podgorici od devet do 14 sati struje neće imati Liješta, Medun, Dučići, Koći, Radan, Rašovići, Ledine, Lopari, Rozdec i Rudine.

Struje neće imati ni Nikmaraš, Stjepovo, Benkaj, Poprat, karaula Poprat, repetitor Zatrijebač, Pohorska, Pljevaljska, dio Mosorske ulice i naselje iza Roki Pistolata na Zabjelu.

Od deset do 12 sati bez struje ostaće sela Ponari, Vukovci, Bistrice, Kurilo, dio Bijelog Polja, željeznička stanica “Zeta” i TS Regionalni vodovod a od devet do 11 dio Vranjine.

U Danilovgradu bez struje od osam do 12 ostaće Grbe, a od 11 do 16 Orja luka.

Dio potrošača na šetalištu u blizini Sajma u Budvi bez struje će biti od deset do 11 sati i 30 minuta, a u Sutomoru od osam do 15 sati Čanj, hoteli Biserne Obale, Mišići, Kamenolom i potrošači od Suvog Potoka do Bjelila.

U Ulcinju od osam do 15 sati struju neće imati Vladimirske Krute, Kamenički most, Leskovac, Mrkovsko polje, Dabezići, Mali Kaliman i Međureč.

Od osam do 12 sati u Herceg Novom struju neće imati Igalo – oko Dječjeg vrtića a od osam do 15 sati Kameno, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Ubla i Žlijebi.

U Tivtu od devet do 15 sati bez električne enegrije ostaće centar, oko Volija i zgrada Opštine a u Kootoru od deset do 12 Perast, dok Prčanj struju neće imati od 11 do 15 sati.

U Bijelom Polju bez struje će od devet do 15 biti Lješnica a u Mojkovcu od osam do 12 Školski Centar, Jalovište, Bolnica, Tutići Paćice i Gornji Mojkovac.

U Kolašinu od deset do 14 sati struje neće imati Drpe, a od devet do 15 Osreci.

U Plavu od devet do 14 sati i 30 minuta bez struje ostaće uže gradsko jezgro.

Nova brojila biće ugrađivana u ulici Bratstva i jedinstva, u Madžo II i Štoju u Ulcinju.

Najčitanije