fbpx
NaslovnicaServisne informacijeIsključenja struje zbog radova na mreži

Isključenja struje zbog radova na mreži

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

U Podgorici će od devet do 14 sati bez struje biti Liješta, Medun, Dučići, Koći, Radan, Rašovići, Ledine, Lopari, Rozdec, Rudine, Nikmaraš, Stjepovo, Benkaj, Poprat, karaula Poprat, repetitor Zatrijebač kao i Milunovići, Šujaci, Kupine, Rijeka Piperska, Duga i Potoci.

Od osam i 30 do 14 sati bez struje ostaće Pohorska ulica, Pljevaljska, dio Mosorske ulice, kao i Raka Mugoše (stari put za ribnjak) i dio Donje Gorice oko marketa Planet.

U Podgorici će od devet do 15 sati biće zgrada u ulici crnogorskog bataljona, prostor bivšeg Pazarišta u Zagoriču, ulice Vojvode Mijajla Nišina, Dušana Vukotića i dio Piperske ulice (kratkotrajna isključenja u navedenom terminu).

Bez struje kratkotrajno će od 12 do 14 sati ostajati Vranjina i manastir Sveti Nikola.

U Danilovgradu, od osam do 15 sati, bez struje biće kula Lakića, Luke i Jelenak, od 11 do 15 sati Gruda i Begovine od osam do 11 sati i 30 minuta.

U Kotoru od 11 do 12 struje neće imati Risan (dio područja u okolini škole), od devet do 15, Sveti Stasije (dio korisnika) i od deset do 13 sati, Dobrota (dio korisnika na donjem putu oko Turist B).

U Herceg Novom bez struje, od osam do 15 sati, biće Kameno, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Ubla i Žlijebi.

U Baru će, od devet sati 30 minuta do 14 sati , bez struje biti područje kod Đikvučića iza Osnovne škole „Meksiko“.

U Sutomoru će od osam do 15 sati ostati Rutke, Pobrđe, Mirošica 2, Hotel „Sato“, Obala Iva Novakovića, Brca-Zelen, kaptaža na Brcu, Gornja Brca, Ineks i Ratac.

U Ulcinju, od osam do 14 sati, bez struje biće Kruče Hije, centar Štoja, dio naselja kod Bregvije i Lisna Bori 1, a u Gusinju od devet do 14 sati i 30 minuta Vusanje i Izvori.

U Rožajama struje od deset do 14 sati i 30 minuta neće imati dio sela Kalače, a u Bijelom Polju od 12 sati do 13 minuta Pavino Polje, Kovren, Bliskovo, Stožer, Tomaševo, Zaljevo, Lijeska, Pisana Jela, Barice, Grančarevo i Vraneška Dolina.

Najčitanije