fbpx
NaslovnicaServisne informacijeIsključenja zbog radova na mreži

Isključenja zbog radova na mreži

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje, zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Nova brojila u Podgorici dobiće Kakaricka gora, a u Ulcinju Štoj, Velika plaža, Ulcinjsko polje, Đerane, Bulevar Maršala Tita, Topdžije, Solanski kanal, Stari grad i Kruče.

U Kotoru će nova brojila dobiti Škaljari, Risan, Morinj, Kostanjica, Morinj, Pješčina, Vitoglava, Strp, Lipci
i Jugopetrol.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam sati i 30 minuta do 12 sati, bez struje biti
Goljemadi, od osam i 30 minuta do 15 sati Zavala, a od devet do 14 sati Grbavci, Lekići, dio Donjih Kokota, Mont Karton, Golužba i Vojno Dobro.

Od devet do 15 sati bez struje će ostati Liješta, Medun, Dučići, Koći, Radan, Rašovići, Ledine, Lopari, Rozdec, Rudine, Nikmaraš, Stjepovo, Benkaj, Poprat, karaula Poprat i repetitor Zatrijebač, a od 11 do 15 sati ulice Vukosave Božović, Antona Čehova, Nikole Lopičića i dio ulica Veljka Jankovića i Orijenske.

Na Cetinju će, od devet do 13 sati, bez struje biti Lipovik, Dujeva, Čukovići i Zaječina, a od devet do 14 sati Kopito.

U Danilovgradu će, od od sedam sati i 30 minuta do 17 sati, bez struje ostati Gostilje, Kopilje, Dobri Do, Ruišta i Vukotica.

U Nikšiću će, od sedam do 17 sati, bez struje biti Srni Do, a od osam do 12 sati Spila, Zagora (Savino Brdo), Okolišta, Osječenica, Grahovac, Zaslap, Nudo, Rojevići, Zakurljaj, Prisoje, Brana, Gornje Polje, Podkraj, Grahovo, Katunjani, Tospude, Trešnjevo, Repetitor (Krotinja) i Rokoči.

Od devet do 15 sati bez struje će biti dio ulice Vuka Karadžića, naselje Buda Tomovića, Trudbenik i dio Žirovnice, a od 13 do 17 sati Kamensko, Smrduša, Cerovica, Raštica (Pometenik), Busak, Muževice, Lastva Donja, Lastva Gornja i Trepča.

U Baru će, od devet do 14 sati, bez struje ostati Gornje Zagrađe, repetitor Velji grad, Crni rt, naselje Šušanj Izbor, Šušanj Radoman, Zaljevo i Dubrava 2 (ul. 101 do 124), dok će od deset do 14 sati i 30 minuta naselje Marin Ploče.

U Budvi će, od osam do 18 sati, bez struje biti dio naselja Adok i Velji Vinogradi, od osam i 15 do osam sati i 35 minuta dio naselja Poljice, od devet do deset i 30 Mendule i dio naselja Vrha Lazi, a od deset do 12 sati dio naselja Babin do.

Od 11 do 12 sati i 45 minuta bez struje će ostati dio naselja Kamenovo –Divanovići, a od 12 do 14 sati naselje Podkošljun u blizini odmarališta Vile ZEPS.

U Herceg Novom će, od osam do devet sati, bez struje biti dio potrošača oko „C Vračara“ kod parka, a od devet do17 sati Kameno – Stanovčići, Žlijebi i Ubla.

U Kotoru će, od devet do 11 sati, bez struje ostati Radanovići (dio potrošača oko garaža u Radanovićima) i dio potrošača u Strpu.

Od devet i 30 do 11 sati i 30 minuta bez struje će biti dio starog grada, a od 11 do 13 sati Lastva Grbaljska (dio potrošača oko restora „Šebelj“).

U Ulcinju će, od devet do 15 sati, bez struje ostati centar grada oko pijace suvenira i gornjeg kružnog toka i naselje Meterizi, a u Bijelom Polju Dobrinje i Srđevac.

U Mojkovcu će, od deset do 13 sati, bez struje biti Babića Polje, Čuklin, Polja, Krasića Strana i Javorje.

U Kolašinu će, od osam do 15 sati, bez struje ostati Dugi Laz, Osreci, Mioska, Raško, Redice, Dragovića Polje, Ljevišta, Bojići, Manastir Moraca, Rovca, Velje Duboko i Prekobrđe, a od deset do 14 sati Bistrica, Lancer, Lipovo i Plana.

U Petnjici će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti dio naselja Petnjica, dio sela Tucanje i Godočelje, a u Plavu Rudo Polje.

U Rožajama će, od deset do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati sela Kujevići, Fejzići, Dautovići i Plunca.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Najčitanije