fbpx
NaslovnicaServisne informacijeMoguća poledica na sjeveru

Moguća poledica na sjeveru

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po po suvim putevima, a na sjeveru je moguća mjestimična poledica, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Oni su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj – Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 17 sati.

Zbog izmještanja cjevovoda na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac – Bar, u mjestu Žukotrlica promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz obavezno postavljanje semaforske signalizacije od osam do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na dionici Virpazar – obilaznica Golubovci magistralnog puta M-2, saobraćaj je preusmjeren na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.

Najčitanije