fbpx
NaslovnicaServisne informacijeMogući sitni odroni 

Mogući sitni odroni 

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima i uz dobru vidljivost, a na dionicama duž klisura i usijeka ima sitnijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela – Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.4 dionica Ulcinj – Krute saobraćaj će biti obustavljen od osam do 12 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica-Kolašin, zbog radova na mostu Meljestak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog asfaltiranja na magistralnom putu Petrovac – Bar odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Najčitanije