fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOprezno u višim predjelima zbog poledice

Oprezno u višim predjelima zbog poledice


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Goru jutros se saobraća po suvim putevima dok na saobraćajnicama u višim predjelima ima poledice, a po kotlinama magla smanjuje vidljivost saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Oni su kazali da na dionicama duž klisura i usjeka ima odrona, i savjetovali vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj – Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 17 sati.

Zbog izmiještanja cjevovoda na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac – Bar, u mjestu Žukotrlica promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz obavezno postavljanje semaforske signalizacije od osam do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na dinoci Virpazar – olbilaznica Golubovci magistralnog puta M-2, saobraćaj je preusmjeren na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.

Najčitanije

policija, Podgorica

Za 24 sata 19 saobraćajnih nezgoda


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori u posljednja 24 sata dogodilo se 19 saobraćajnih...