fbpx
NaslovnicaServisne informacijePovoljni uslovi za vožnju

Povoljni uslovi za vožnju

Podgorica, (MINA) – Na većini puteva u Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili da je ponegdje na sjeveru vidljivost smanjena zbog magle.

Na magistralnom putu Podgorica – Kolašin će, zbog ispitivanja mosta Meljestak probnim opterećenjem, saobraćaj biti obustavljen od 14 sati do 14 sati i 30 minuta, a od 13 do 14 i od 14 i 30 do 16 sati režim saobraćaja će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela – Vilusi saobraćaj se na mjestu izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično, uz povremenu obustavu, ne dužu od deset minuta.

Zbog radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M 2.4 dionica Ulcinj-Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 i od 14 do 18 sati.

Zbog sanacije na magistralnom putu Podgorica – Ribarevine, režima saobraćaja će do 30. juna biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova od sedam do 19 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most – Ribarevina, na dionici Bijelo Polje – Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni i dolaziće do povremenih obustava ne dužih od 15 minuta.

Na putu Stjenice – Trpezi saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.

Najčitanije