fbpx
NaslovnicaServisne informacijePovoljni uslovi za vožnju

Povoljni uslovi za vožnju

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama i duž riječnih tokova.

Iz Auto moto saveza Crne Gore su savjetovali vozačima da voze pažljivo na putevima koji prolaze preko planinskih prevoja i duž klisura i usjeka gdje mogu naići na sitnije odrone.

Na putu Đurđevića Tara – Mojkovac u mjestu Sokolovina, saobraćaj će biti obustavljen od sedam od 12 i od 13 do 16 sati zbog sanacije kosine.

Na regionalnom putu Krstac – Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita, saobraćaj biće obustavljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog bušačko – minerskih radova u sklopu rekonstrukcije puta R-3 dionica Pljevlja – Metaljka saobraćaj će biti potpuno obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Zbog izgradnje zidova u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice –Jelovica, saobraćaj će biti obustavljen od osam do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovice – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog rekonstrukciji magistralnog puta Debeli brijeg- Herceg Novi u mjestu Tatarbašča biće promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije puta Dinoša – Cijevna Zatrijebačka promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a biće potpuno obustavljen od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-21 Barski most-Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izgradnje kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na magistralnim putevima M-1 Debeli Brijeg-Kotor, Kotor-Krtolska raskrsnica, Krtolska raskrsnica-Petrovac i Lepetani-Krtolska raskrsnica, zbog presvlačenja asfaltnog puta režim saobraćaja promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat zbog izgradnje kružne raskrnice kod stare zgrade opštine Tivat odobreno je postavljanje privremene saobraćajne signalizacije.

Od 15. novembra do 31. marta upotreba zimske opreme obavezna je za sva motorna vozila bez obzira na vremenske uslove.

Najčitanije

NP Biogradska gora sjutra otvoren za posjetioce

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalni park (NP) Biogradska gora biće od sjutra otvoren za posjetioce. "Posjetioci...