fbpx
NaslovnicaServisne informacijePut Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje zatvoren

Put Mojkovac – Đurđevića Tara i dalje zatvoren

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima uz učestale odrone i na pojedinim dionicama ima vode, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Oni su savjetovali vozače na opreznu i pažljivu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, zbog odrona u mjestu Sokolivina obustavljen je saobraćaj.

Na putu Kolašin – Mojkovac saobraća se jednom trakom u mjestu Sjerogoste, dok je uspostavljen saobraćaj na putu Podgorica – Kolašin.

Saobraćaj na putu Trubjela – Vilusi biće obustavljen od devet do 12 i od 14 do 16 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Saobraćaj na regionalnom putu Krstac – Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita biće obustaljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Berane – Petnjica u mjestu Budimlja – Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

Na regionalnom putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj na putu Plužine – Šćepan polje, na lokalitetu brane hidroelektrane Piva, zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog betonskih radova na pločastom propustu na regionalnom putu Berane-Kolašin, u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice – Jelovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila.

Zbog sanacije puta na magistralnom putu M-2 Podgorica – Kolašin režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije puta Dinoša – Cijevna promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a biće potpuno obustavljen od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Najčitanije