fbpx
NaslovnicaServisne informacijeRadovi na modernizaciji i revitalizaciji mreže

Radovi na modernizaciji i revitalizaciji mreže

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje, zbog radova na mreži, ugradnje brojila i radova na revitalizaciji energetskih objekata, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

U toku ugradnje novih brojila, objekti će biti bez napajanja električnom energijom od osam do 18 sati.

U Plavu će, zbog ugradnje novih brojila, bez struje biti ulica Redžepagića, naselje Šlama, dio naselja Završ i Plav IV.

U Pljevljima će, zbog ugradnje novih brojila, od osam do deset sati, bez struje ostati Bakrenjače, Leovac, Donja Rudnica, Jasen Stevanović, Srdanov Grob, Donje Jugovo, Milunići, Gornje Jugovo, Asvaltna baza, Bušnje, Radeta, Potoci, Brvenica, Tusko Brdo, Okazion Laković.

Struju neće imati Krečana Vraneš, Gotovuša, Male i Velike Krće, a od devet do 16 sati Grevo, Mrzovići i Rabitlje.

U Šavniku će, zbog ugradnje novih brojila, bez struje biti Pošćenje, a u Bijelom Polju Kanje i Metanjac.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 12 sati bez struje biti Golubovci, željeznička stanica „Golubovci“, Mojanovići, Balabani, Trešnjica, Odžino Polje, Gošići, Mataguži, Goričani, Beglaci, Balijače, Vujačića Mahala, Rog Livade, Šijaci, Studenac i Gostilj.

Od devet do 15 sati, struje neeć imati dio ulice Dr Anta Gvozdenovića, dio Lješkopoljske ulice i dio ulice Vojvode Miloša Krivokapića, kao i dio ulice Milana Raičkovića i dio Kotorske ulice.

Od osam do 13 sati struje neće imati naselje iza Našeg diskonta na Zabjelu.

U Danilovgradu, od osam do 13 sati struju neće imati Markovo Kopito, Šampinjoni, Grupomarket, Velje Brdo, Stanić, Donje Šume i Pričelje.

Od osam do 15 sati bez struje će biti Ruišta, dio Radovča, kao i dio Gostilja i Vukotića a od devet do 18 sati Sige i Jama Žarića.

Na Cetinju od osam do 17 sati, bez struje biće Oćevići, Zaćir, Dubova, Ćeklin, Strugari, Markov Do, Bokovo, Đinovići, Kosijeri, Dobrsko Selo,Ulići, Štitari, Orašani, Mikulići i Tomići.

U Nikšiću, od osam do 14 sati bez struje ostaće komplet Župa nikšićka i Rudnici boksita a od osam do 18 sati Tospude, Trešnjevo, Repetitor (Krotinja) i Rokoči.

Šume, Prisoja, Vrzipov do, Presjeka, Čeline i Srijede struje neće imati od osam do 17 a od osam do 12 Studenca, Kočani, Vojska Kapino Polje, Taložnik, Poklonci, Blace, Vodovod, Štedim i Vitalac.

Od osam do 17 sati struju neće imati Petrovići a od osam do 13 Ploča Dragovoljska, dok dio Kapinog Polja, VP 7010, VP 6523-skladište, NTC logistic i Knežević transport će bez struje ostati od devet do 14.

U Ulcinju od sedam i 30 do 15 sati struje neće imati Šas, od osam i 30 do 11 sati i 30 minuta bez struje ostaće Brajše, Naselje Kaliman, Ćuranovići, Lolovići i Rastiš a od šest do sedam Đerane, Velika Plaža, Štoj, Reč i Ada Bojana.

U Baru od sedam sati i 30 minuta bez struje od sedam sati i 30 minuta do 17 sati ostaće Gluhi Do, Limljani i vodovodne pumpe Malo i Velje oko.

Zbog rada vodovodnih pumpi, prekidi u navedenom terminu će biti organizovani tako što će tročasovna beznaponska stanja smjenjivati tročasovna uključenja.

Od sedam sati i 30 minuta do 17 sati bez struje ostaće Godinje, Seoca, Raduš, Krnjice, Marstijepovići, Dračevica i Šestani.

U Kotoru od devet do 11 sati struju neće imati Grabalj (Vranovići) a u Herceg Novom od sedam do 15 sati Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Kameno, Žlijebi i Ubla a od 15 do 18 bez struje biće Sutorina (dio korisnika oko stare škole).

Od devet do 17 sati u Gusinju će bez struje ostati kompletno područje a u Kolašinu od devet do 14 sati i 30 minuta Smrčje i Redice.

U Bijelom Polju od osam do 16 sati struju neće imati Jablanovo, Solje, Požeginja, Mojstir i Metanjac a od devet do 14 Poda.

U Bijelom Polju od deset do 15 sati struje neće imati Stožer.

U Mojkovcu od deset do 14 sati struju neće imati Uloševina, Slatina, Dobrilovina i Crvena Lokva a u Pljevljima od devet do 18 Hoćevina, Bučje, Šljivansko, Trnovice, Hodžići i Pliješevina.

U Nikšiću će, do 9. avgusta, u srijedu i petak, zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata, od osam do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Spila, Savino Brdo, Okolišta, Zagora, Osječenica, Rojevci, Grahovac, Prisoje, Zakurljaj, Nudo, Tospudje, Trešnjevo, Rokoči, Podkraj, Gornje Polje i Grahovo;

U tom terminu, do 9. avgusta, sjutra i četvrtak, bez struje biće Okolišta, Zagora, Prisoje i Zakurljaj.

U Beranama će, zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata, od 5. jula do 10. avgusta, od osam do 18 sati, bez struje ostati Šekular, Trepča, Glavaca, Vuča, Kurikuće i Lukin Vir.

U Bijelom Polju će, zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata, od 5. do 9. avgusta, od osam do 18 sati, bez struje biti Dobrinje 1, Dobrinje 2, Mioče, Dobro Brdo, Livadice, Sela, Požeginja, Jablanovo, Gornji i Donji Mojstir, Solje i Kanje.

U Šavniku, zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata, od 5. do 9. avgusta, od osam do 18 sati, bez struje ostaće Rudo Polje, Dubrovsko, Gornje Polje, Duži, Kozarica, Komarnica, Pošćenje, Prekorjače i Petnjica.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

Najčitanije

Akcija za socijalnu pravdu

Krivična prijava VDT-u zbog dodjele koncesije u Nikšiću

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Akcija za socijalnu pravdu (ASP) uputila je Vrhovnom državnom tužilaštvu (VDT)...