fbpx
NaslovnicaServisne informacijeSuvi putevi i dobra vidljivost

Suvi putevi i dobra vidljivost


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća na suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela – Vilusi saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraćaće se naizmjenično jednom trakom.

Zbog radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta mM 2.4 dionica Ulcinj-Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 i od 14 do 18 sati.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na putu Petrovac – Podgorica od sedam do 19 sati saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog sanacije saobraćajnice.

Na putu Petrovac – Bar – Ulcinj od sedam do 19 sati sabraćaj je zbog asfalitiranja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most – Ribarevina, na dionici Bijelo Polje – Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistarlnom putu M-2, dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, na lokalitetu Debeli brijeg, zbog sanacije klizišta, saobraća se jednom trakom naizmjenično, a saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnim i regionalnim putevima ugrađivaće se indukativne petlje u asfaltu, zbog čega će režim saobraćaja biti promjenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu izvođenja radova.

Na putu Stjenice – Trpezi saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.

Najčitanije

berza

Pad indeksa i rast prometa na berzi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Neznatan pad oba indeksa i rast prometa obilježili su na Montenegroberzi...