fbpx
NaslovnicaServisne informacijeVišesatna isključenja struje zbog radova

Višesatna isključenja struje zbog radova

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Iz te kompanije su kazali da će do 14. novembra, zbog priključenja vjetroelektrana na Možuri, isključiti DV 110 kV „Bar – Ulcinj“, zbog čega će biti smanjena pouzdanost i sigurnost u napajanju kompletnog područja Ulcinja.

Zbog radova na mreži u Podgorici će, od devet do 14 sati, bez struje biti Srpska, Cijevna, Ljajkovići, Mitrovići i dio Mahale.

U Podgorici od devet 11 sati struju neće imati sela Ponari, Vukovci, Bistrice, Kurilo, dio Bijelog Polja, željeznička stanica “Zeta” i TS Regionalni vodovod, a do 12 sati do 12 sati i 30 minuta područje Zete i Lješanske nahije.

Od 11 sati do 11 sati i 30 minuta struju neće imati Područje Tuza, Kuča, Bioča, Bratonožića, Brskuta i Lijeve Rijeke.

Na cetinju će od osam do 17 sati bez napajanja elektricnom energijom biti Bjeloši, Duge Njive, Presjeka, Ivanova Korita, Bostur, Dolovi i Lovćen.

U Danilovgradu od osam do 13 sati biće 30 minuta isključenja za potrošače iz dijela Spuža, Begovine i Velje Brdo.

U Nikšiću od deset do 14 sati bez struje biće Crkvice, od osam do 17 Ramovića Do, Brestice, Jabuke.

Bez struje će od devet do 15 sati biti dio ulice Vuka Karadžića, Novo naselje pod Trebjesom, ulice Joke Baletića, Ljuba Čupića, Maksima Baćovića i Vojvode Grdana.

Od devet do 13 sati struju neće imati Srni Do, od
devet do 10 sati i 30 minuta dio Vidrovana, a od deset do 15 sati.

Bez struje će od devet do 15 sati biti Oblatno i Donje Srijede.

U Baru, od devet do 14 sati, struju neće imati Dobra Voda 1, koji se napajaju sa niskonaponskog izvoda prema Jankovićima i auto servisu Rašketića.

U Kotoru od osam do 15 sati, kratkotrajno po 15 minuta, bez struje biće Pelužica i Muo, a od devet do 11 struju neće imati dio korisnika iz Ljute, dio Radanovića, Čikić, Lješevići, Vranovići i Bigova.

Od deset do 12 sati struju neće imati Dobrota, Dobojka i Bujković, od deset do 13 Krivošije, a od 11 do 16 sati Prčanj, oko Vile Karmen.

U Tivtu od osam do 14 sati struju neće imati Marići.

U Ulcinju, od osam do 15 sati, bez struje ostaće Donji i Gornji Štoj, Kodre Dakine, Reč i Ada Bojana, a od osam do 15 sati dio Nove Mahale od Kolarija prema Hodžićima.

U Andrijevici struju od osam sati do 14 sati i 30 minuta struju neće imati Peovac, Oblo Brdo, Kralje, Sjenožete, Gnjili Potok, Trešnjevik i katuni Štavna, Rudo Brdo i Gradišnica.

Od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta bez struje biće dio sela Bojovići, a od deset do 12 sati uže gradsko jezgro.

U Plavu od osam sati do 14 sati i 30 minuta struju neće imati selo Mašnica, a u Bijelom Polju od devet do 15 sati Rasovo, Grab, Pavino Polje.

U Mojkovcu od deset do 13 sati bez struje biće Podbišće-Donje Selo, u Kolašinu od devet do 14 sati Drijenak, a od deset do 14 Redice.

U Kolašinu od devet do 14 sati struju neće imati Bare Kraljske, Lug Vukicevica.

U Pljevljima od osam do 17 sati bez struje biće Podrogatac, Ljuća, Borovica, Šumani II, Pauče, Vrbica, Kruševo, Kakmuži, Drgaši, Vidre.

U Rožajama osam do 16 sati struju neće imati Halilovići, Kozare, Banđov, Gornji i Dolljni Bukelj, Daciće, Kaluđerski Laz, Granični prelaz Kula i Kamenolom Tofi.

U Šavniku od osam do 17 sati bez struje biće Duži, Dubrovsko, Gornje i Rudo polje.

U Ulcinju zbog ugradnje brojila struju neće imati potrošači iz Vladimira, Kalimana, Brajša, Cekovića i Bulevara Maršala Tita.

U Herceg Novom nova brojila dobiće potrošači Kamenara.

Objekti u kojima brojila budu ugrađivane struju neće imati od osam do 18 sati.

Najčitanije