fbpx
NaslovnicaArhivaIntenzitet radova pojačan

Intenzitet radova pojačan

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Intenzitet izvođenja radova na autoputu Bar-Boljari je u posljednje dvije godine pojačan, što uprkos naporima izvođača i države ipak nije dovoljno da se ispoštuje rok završetka, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva, Osman Nurković.

“U svakom slučaju kvalitet izvedenih radova je od početka realizacije ovog kompleksnog projekta bio prioritet za Vladu kao investitora i tako će biti do kraja izgradnje”, rekao je Nurković.

On je sa članovima Misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koji borave u posjeti Crnoj Gori, razgovarao o autoputu Bar-Boljare i ostalim prioritetnim infrastrukturnim saobraćajnim projektima i planu za koncesiju aerodroma.

Nurković je, kako je saopšteno iz Ministarstva, upoznao članove MMF-a sa trenutnom dinamikom izvođenja radova na priortetnoj dionici Smokovac – Uvač – Mateševo.

“Ova godina će biti veoma dinamična kada je u pitanju prioritetna dionica”, poručio je Nurković.

On je rekao da se planovi Vlade ne zaustavljaju na prioritetnoj dionici, već da se uporedo stvaraju pretpostavke za realizaciju naredne, Mateševo – Andrijevica.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije