fbpx
NaslovnicaArhivaLuštica Bay najbolji razvojni projekat u Evropi

Luštica Bay najbolji razvojni projekat u Evropi

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Projekat Luštica Bay proglašen je za najbolji razvojni projekat u Evropi, na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada Luxury Network International Awards u Dubaiju.

Iz kompanije Luštica Development su kazali da je nagrada uručena na svečanoj gala ceremoniji u hotelu Caesars Palace pred više od 400 gostiju, predstavnika humanitarnih organizacija, diplomatskih misija i međunarodnih ogranaka više od 50 luksuznih brendova iz 115 zemalja Evrope, Bliskog Istoka, Afrike, Azije i Sjedinjenih Američkih Država (SAD).

“Prestižna nagrada dodijeljena nam je u trenutku kada učestvujemo u na zajedničkoj prezentaciji projekta sa kompanijom Investor Media u Dubaiju i poznatom nautičkom sajmu Dubai Boat Show-a, koji se održava do subote. Ovo je jako značajno priznanje za nas i to u momentu kada interesovanje za Lušticu bay, kao otvorenu cjelogodišnju destinaciju, doživljava ekspanziju”, saopštila je marketing menadžerka u Luštica Development-u, Slavica Milić.

Nagrade su dodijeljene inovatorima u nekoliko kategorija luksuznog sektora, kao i humanitarnim ličnostima i uspješnim poslovnim liderima.

Kompanija Luštica Development, na oko sedam miliona kvadratnih metara na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, razvija projekat Luštica Bay kao rezidencijalnu turističku destinaciju sa dvije marine, sedam hotela, različitom ponudom nekretnina, profesionalnim golf terenom, gradskim jezgrom i ostalim sadržajima neophodnim za život grada.

Ove godine u Luštici Bay su otvoreni prva faza marine sa 176 vezova, prvi ulatraluksuzni hotel – The Chedi, kao i marina naselje sa oko 220 rezidencijalnih jedinica.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije